Slimbouwen door RVO erkend als circulaire methodiek

Slimbouwen kan met trots melden dat we sinds 27 december 2019 door RVO worden erkend als circulaire methodiek en daarmee dat bedrijven die deze methodiek omarmen in aanmerking te kunnen komen voor aanzienlijke investeringssubsidies als MIA/VAMIL. Vooralsnog geldt de erkenning voor het bouwdeel gevels.

https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/milieulijst-en-energielijst/miavamil/circulaire-utiliteitsgebouwgevel

Slimbouwen beschikt over een keurmerk dat aan gevelsystemen kan worden verleend. Daarmee wordt richting gegeven aan een duurzame en circulaire oplossing. De overheid beloont dit met een forse subsidie. Voor opdrachtgevers een beloning voor een circulaire keuze, voor gevelleveranciers een middel om opdrachtgevers te laten kiezen voor hun van een Slimbouwen keurmerk voorziene circulaire oplossingen.