Nieuwbouw Altrad Hertel Industrial Services opgeleverd

Slimbouwen adviseerde actief bij de voorbereiding van een industrieel gebouw in de Waalhaven Rotterdam, datcenkele maanden geleden is opgeleverd. Het betreft een kantoor met hal naar een ontwerp van RoosRos. Constructeur is IMD. Opdrachtgever is Altrad Hertel, een groot Frans concern. In dit project is de projectvoorbereiding geheel conform Slimbouwen uitgevoerd. Het gaat om bedrijven als Van Berlo voor de fundering en BG-vloer, Dijkstaal voor de staalconstructie, de geslote gevel en het dak, Alkondor voor de transparante geveldelen, Kuijpers voor de installaties, Kwakman voor de afbouw en Oranjedak voor de buitenafwerking van het dak. Het bouwmanagement werd verzorgd door Ad van der Heijden. Door de aanpak is een aanmerkelijke reductie op de oorspronkelijke kostenraming gerealiseerd in een gebouw dat klaar is voor de toekomst.

RoosRos