Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Generatiebestendig wonen

Na een intensieve studie en overleg met prof. dr. ir. Jos Lichtenberg heeft ZBO Bouw BV de Generatiewoning ontwikkeld. De Generatiewoning is een bouwconcept dat volgens de kernwaarden van Slimbouwen wordt uitgevoerd.

De Generatiewoning is een woning waarin u uw hele leven kunt blijven wonen, een luxe woning waarbij u niets hoeft in te leveren op uw comfort. Dit houdt in dat u bijna alle voorzieningen eenvoudig achteraf aan kunt brengen, door middel van een innovatief gootsysteem. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zuurstofslang of elektrische voorzieningen voor de toekomst. Het gootsysteem in combinatie met een open vloer biedt u alle mogelijkheden om achteraf installaties aan te brengen en reduceert tevens het gewicht van de woning.

De Generatiewoning wordt in ±10 weken opgeleverd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het innovatieve bouwskelet van de Generatiewoning. Deze revolutionaire woning wordt gebouwd met stenen muren, zowel binnen als buiten, maar heeft door het bouwskelet geen dragende muren. Hierdoor kunt u in de toekomst de woning eenvoudig uitbreiden of verbouwen.

De Generatiewoning is zo ontworpen dat wanneer het casco staat, alle installateurs hun voorzieningen in één keer kunnen aanbrengen en afwerken. Dit bespaart enorm veel tijd en kosten.
De Generatiewoning maakt gebruik van alternatieve energiebronnen, waardoor u in principe geen gasleiding meer nodig heeft. Dit geeft een aanzienlijke besparing op uw energierekening. De woning wordt verwarmd en gekoeld door middel van zonnecollectoren en een warmtepomp. Hierdoor heeft u altijd een bijzonder fijn leefklimaat en een lage energierekening.

Kenmerken

project

De Generatiewoning

deelnemende partijen

ZBO Bouw

 

meer informatie

www.generatiebestendigwonen.nl

www.spaarzaamwonen.nl

 

kenmerken

Snelle bouwtijd

Energiebesparing

Bijzonder flexibel

Uiterst levensduurbestendig

Fijn binnenklimaat

 

Ook slim!