Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Hoe werkt het?

Slimbouwen® Verbindt

Wij geloven dat wij samen met de koplopers uit de bouw de bouwsector en de wereld kunnen veranderen, met betere resultaten en meer voordelen voor iedere speler in de bouwsector. Samen resetten wij het bouwproces! Bij Slimbouwen® zijn inmiddels diverse innovatieve bedrijven aangesloten. Bent u een innovator en wilt u zich graag aansluiten bij het netwerk van Slimbouwen®? Dat kan! De participanten hoeven niet over Slimbouwen® producten te beschikken of het Slimbouwen® al in de praktijk toe te passen. Wij vragen iedereen wel om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Slimbouwen® visie, concrete concepten, projecten en producten. Iedere participant geniet van verschillende voordelen van deelname in Slimbouwen®. Maar er wordt ook samen gewerkt aan één algemeen belang: nieuwe kansen creëren en deze benutten in de markt!

Slimbouwen® Innoveert

De wereld en klant ontwikkelen zich constant. De Innovatie Community is de broedplaats voor nieuwe frisse concepten, producten, projecten en Research & Development! Vragen vanuit de markt, nieuwe ontwikkelingen, trends en maatschappelijke vraagstukken; Slimbouwen® speelt hier met de participanten vol op in. Zo blijft de kennis continu en actueel en behouden de participanten hun koploperspositie. In de Innovatie Community worden verschillende projecten geformuleerd waar ook u aan deel kunt nemen.

Slimbouwen® Inspireert en deelt kennis

Wanneer u een slim project, product of concept wilt realiseren, bent u bij Slimbouwen® aan het juiste adres voor integrale kennis, expertise en advies van Slimbouwen® experts gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen methodiek. Slimbouwen® vergoot uw kennis en inspireert bijvoorbeeld tijdens Slimbouwen® Events of Slimbouwen Cursus. Voor leden zijn Slimbouwen ® activiteiten vaak gratis of tegen een gereduceerd tarief.

Slimbouwen® Daagt uit

Bent u FRED? De markt vraagt om Slimme producten, concepten en projecten. Slimbouwen daagt de markt uit om te komen met producten, projecten en concepten die allemaal FRED zijn. FRED staat voor Flexibiliteit, Reductie van de footprint, Efficiency en Duurzaam. Slimme producten krijgen het Slimbouwen Keurmerk dat fiscale voordelen op kan leveren. Meer informatie hierover leest u hiernaast.

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl