Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Prefab Natte Cel Systeem

Beter, sneller en goedkoper
Vanuit de overtuiging dat bouwen beter, sneller en goedkoper kan, is een prefab-unit ontwikkeld die alle bestaande concepten ver voorbijstreeft. Een prefab badkamer, toiletgroep, shop of pantry die topkwaliteit en maatwerk combineert met tijdwinst en kostenbesparing. De prefab-unit biedt onbegrensde mogelijkheden: voor alle denkbare omgevingen, met élke inrichting en afwerking. Gebouwd exact volgens de specificaties van de klant. Alles kan, alles is mogelijk.

Kant-en-klaar
Dit uiterst doordachte, met architecten ontwikkelde concept wordt onder volledig gecontroleerde omstandigheden gebouwd in de eigen fabriek.
Vervolgens wordt de compleet afgewerkte unit rechtstreeks aangeleverd bij uw nieuwbouw- of renovatieproject en naadloos in de (ruw)bouw geplaatst.

Beter bouwproces, beter eindresultaat
De zeer dunne vloer - met naadloze, holle plinten voor optimale hygiëne - bevat alle noodzakelijke voorzieningen als afvoeren, afschot, afwerklaag en waterslot. Toch is de vloer slechts 7 cm hoog. Hierdoor sluit de unit naadloos aan op de constructievloeren. Dit vergemakkelijkt de inpasbaarheid en garandeert volledige (rolstoel)toegankelijkheid. Het installeren zelf omvat niet meer dan het razendsnel en probleemloos aansluiten van de leidingen, elektra en eventuele domotica. De Faay-wanden met ingebouwde leidingschachten zijn stootvast, isolerend, brandwerend en schroefvast.
Door het ingenieuze ontwerp, de hoogwaardige kwaliteit en de productie in eigen beheer staat de prefab badkamer garant voor een sterk verbeterd bouwproces én eindresultaat.

kenmerken

Project

Prefab Natte Cel Systeem

Deelnemende partijen

Faay Prefab Products B.V.

Contactgegevens

Rob Meyboom
Infofaayprefabproductsnl

Meer informatie

http://www.faayprefabproducts.nl

Instanties voor nadere
informatie 

Faay Prefab Products B.V.

Kenmerken

Kostenbesparing

Gericht op de klant

Snellere fabricage

Reductie van materialen

Gegarandeerde kwaliteit

Extra Informatie

Functies_prefab_Natte_Cel_Systeem

Ook slim!