Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Slimbouwen; het boek

Gegevens:
ISBN 90-75365-74-8
Verschijningsdatum: 17 okt 2005
Aantal pagina´s: 164
Taal / Talen: Nederlands
Formaat: 21x21
Uitvoering: full-colour
Bindwijze: gebonden
Aantal illustraties: 150
Prijs per boek € 39,75 incl. BTW, excl. porto

Beschrijving:
Jos Lichtenberg toont aan dat het conventionele bouwen nooit structureel is geïnnoveerd. Het gevolg: de bouw is stap voor stap door optelinnovaties vergroeid tot een ronduit inefficiënte bedrijfstak. Wellicht ernstiger is het feit dat de bouw in hoge mate verantwoordelijk is voor veel actuele maatschappelijke problemen. Dat zijn confronterende conclusies die we niet mogen negeren. Het moet dus fundamenteel anders, maar hoe organiseer je dat binnen een complexe bestaande marktstructuur en hoe doe je dat nu in de praktijk? Het boek draagt concrete bouwtechnische en organisatorische oplossingen aan. Het moet dus niet alleen anders, maar het kan ook anders. Een bijzondere kracht van Slimbouwen® is de integrale benadering, waardoor een grote kwaliteitsverbetering hand in hand gaat met een aanzienlijke rendementsverbetering. Dat alles is niet slechts theorie, want Slimbouwen® wordt in de praktijk al met succes toegepast. Er zijn concrete projecten en er is productontwikkeling en ook dat wordt natuurlijk behandeld.

Conclusie:
Het moet, het kan en.. het gebeurt.
Voor wie open staat voor innovatie biedt dit boek kansen en uitdagingen. Voor wie behoudend is, is dit boek wellicht een bedreiging. Struisvogels kunnen het beter niet lezen.

HET BOEK IS UITVERKOCHT EN HELAAS NIET MEER TE BESTELLEN. WILT U INFORMATIE OVER SLIMBOUWEN NEEM DAN CONTACT OP VIA 030-7509805 OF INFO@SLIMBOUWEN.NL .


Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl