Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Agenda

Bekendmaking genomineerden ‘Wie is FRED’ | 19 oktober


Aan het begin van het jaar heeft Slimbouwen de markt uitgedaagd om de meest innovatieve concepten, producten en projecten te tonen en daarmee te strijden om de titel ‘Slimste idee voor de bouw van 2015’.

 

Overspoeld met allerlei innovatieve, verassende en frisse ideeën zal Slimbouwen maandag 18 oktober de selectie van genomineerden bekend maken. Van bouwbedrijven, architecten en creatieve zelfstandigen ontvingen we idee na idee.

Om de stap te maken naar het slimste idee kiest de jury eerst uit deze grote stapel ideeën enkele genomineerden. Dit zijn de inzendingen die er echt uit springen met hun score op de FRED kernwaarden: Flexibiliteit, Reductie van materiaal, Efficiëntie in het proces, en Duurzaamheid

Ook dit jaar zullen de genomineerden weer op een bijzondere manier bekend gemaakt worden. Tijdens de befaamde Dutch Design Week, waar het krioelt van de innovatieve oplossingen, zullen we de ‘Wie is FRED’ genomineerden onthullen. De Circulaire Hotspot, midden op Strijp-S in Eindhoven; het kloppende hart van de DDW, geeft podium aan de slimme bouw ideeën die ingezonden zijn.

Bent u benieuwd welke ideeën er ingezonden zijn? Dan nodigen we u van harte uit bij deze spannende bekendmaking bij te wonen op maandag 19 oktober om 16.00u op ‘Het Plein’ in Seats2Meet.

Deze maandag staat de Circulaire Hotspot in het teken van de bouwwereld. Volg bijvoorbeeld voorafgaand aan de bekendmaking de workshop ‘Workshop Slim en circulair bouwen’. Graag zien we u op de Dutch Design week 2015!

 

Bekendmaking genomineerden FRED

Maandag 19 oktober | 16.00u

Zaal: het Plein

Strijp- S bij Seats2meet Eindhoven

Adres: Torenallee 24, 5617 BD, Eindhoven

 

< Terug

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl