Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Agenda

Heel Holland bakt met Jos!


Slimbouwen viert in 2015 haar 10 jarig bestaan. Dit lustrumjaar trappen we af met het feestelijke en smaakvolle event ‘Heel Holland bakt met Jos’.

10-jarig bestaan Slimbouwen

Een bewogen decennium met een knallend toekomstperspectief! Graag vieren wij dit in 2015 met onze participanten en het netwerk met een reeks van speciale evenementen. ‘Heel Holland bakt met Jos’ is het eerste evenement in de reeks. Net als bij ieder bouwproject wordt het succes van het eindresultaat onder andere bepaald door de juiste samenstelling van het beslag. Het toevoegen van het juiste ingrediënt op het goede moment en de boel niet te laten aanbranden. Maar hoe vindt u de beste samenstelling van uw recept? En wat is het geheime ingrediënt dat het succes van bakken vergroot? Op 28 januari bakken we de basis en rollen het uit over het jaar.

Bakt u met ons mee?

 

 

 

Programma

14.30 Ontvangst

14.45 Het juiste beslag, Jos Lichtenberg | Slimbouwen

15.30 10 jaar bakken met Slimbouwen

16.00 Verschillende smaken, Freek Bijl | CSO eFocus

16.30 Het geheime ingrediënt, Monique Donker- Blacha

17.00 Borrel

 

 

 

Inschrijven & Deelnemen

Deelname is gratis. Schrijf u snel in want vol=vol. Klik rechts op deze pagina op 'inschrijven' om u direct aan te melden. Op dit event zijn de algemene voorwaarden van Slimbouwen Events van toepassing.

< Terug

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl